jueves, 1 de marzo de 2012

DUATLO D'IGUALADA (CAMPIONAT DE CATALUNYA) 6km run 20km bike 3kmrun

CREC RECORDAR QUE L'ULTIMA DUATLO QUE VAIG FER VA SER LA DUATLO DE VIC DEL 2009.DESPRES DE DOS ANYS I TORNANT AL MON DEL TRIATLO VAIG DECIDIR FER LA DUATLO D' IGUALADA COINCIDINT AMB EL CAMPIONAT DE CATALUNYA.

ELS ENTRENAMENTS PRECEDENTS A LA COMPETICIO NO EREN DEL TOT DOLENTS, ENCARA QUE FALTA FEINA PER FER.

ACOMPANYAT DEL MEU PARE VAIG ARRIBAR MOLT AVIAT A LES PISTES D'ATLETISME D'IGUALADA, EL DIA MOLT BO, PERO AMB UNA MICA D'AIRE.

DESPRES DE DEIXAR LA BICI AL BOX VAIG DONAR UNA VOLTA A PEU PER LA PISTA PER TAL DE TORNAR A SENTIR L'AMBIEN TAN BONIC QUE ES VIU EN AQUEST MON.

donant un passeig abans d'escalfar
UNS 30MIN ABANS DE DONAR-SE EL TRET DE SORTIDA EM TROBO AMB ELS JORDI'S I COMENCEM A ESCALFAR, LES PRIMERES "ZANCADES" SEMPRE COSTEN PERO POC A POC LES SENSACIONS SON MES BONES.escalfant i amb nervis

UN COP DONADA LA SORTIDA I COM SEMPRE PASSA, ELS PRIMERS ADOPTEN UN RITME INFERNAL I COM NO...TOTHOM DARRERE A PATIR!!!la sortida

EL CIRCUIT DE CARRERA NO EM VA AGRADAR GAIRE, MOLTES PEDRES, FORATS, INCLUS ESCALES!! PERO AQUESTES DIFICULTATS SON PER TOTS IGUAL.

EL RITME CREC QUE VA SER MASSA RAPID AL PRINCIPI PERO UN COP FICAT EN CURSA HAVIA D'AGUANTAR-HO COM FOS.

ARRIBANT A LA T1 VAIG CONFIRMAR QUE ENCARA QUEDA MOLTA FEINA PER FER, VA SER UN CANVI MOLT LENT AL TREURE LES BAMBES, POSSAR-SE LES BOTES, AGAFAR LA BICI AMB EL CASC POSSAT I SORTIR...


sortida del tram de bici
EL CIRCUIT DE BICI ERA D'ANADA I TORNADA, LA PRIMERA PART AMB UN AIRE PROU CONSIDERABLE ERA AMB UN LLEUGER PENDENT ASCENDENT, I LA SEGONA PART TENIA TENDENCIA A BAIXAR FINS ARRIBAR UN ALTRE COP A LES PISTES D'ATLETISME.

ELS 6-7 KM D'INICI EM VAIG QUEDAR SOL. ANAVA MIRANT AL DARRERE PER VEURE SI EM PODIA AGAFAR A ALGUN GRUP JA QUE AMB EL QUE VAIG SORTIR S'EM VA ESCAPAR EN UNA PUJADA QUAN INTENTAVA ENGANXAR-ME AL PENULTIM.

JA EN GRUP VA ANAR MOLT MILLOR, VAIG PODER RECUPERAR UNA MICA, INCLUS DE TORNADA VAIG DONAR UN PARELL DE RELLEUS.

AL FINAL DEL TRAM DE BICI TOCABA FER UNA PUJADA AMB UNA PENDENT BASTANT FORTA PERO COM LES SENSACIONS EREN MOLT BONES EM VAIG DONAR EL GUST DE ENTRAR SEGON DEL GRUP I AIXI PODER AFRONTAR LA CURSA A PEU EN PRIMERES POSICIONS I TAMBE EVITAR LES MOLESTIES QUE PODEN CAUSAR ELS ALTRES PARTICIPANTS AL FER EL CANVI.
arribant a la t2
DESPRES DE DEIXAR LA BICI I SORTIR PRIMER DEL GRUP VAIG AFRONTAR L'ULTIM TRAM PATINT BASTANT, NO RECORDAVA EL DOLOR DE CAMES AL FER EL CANVI DE LA BICI AL CORRER...
primers metres despres de la t2

POC A POC VAIG ANAR AGAFANT EL RITME I JUNT AMB UN ALTRE DUATLETA DEL GRUP DE LA BICI VEM AGAFAR ALGUNS PARTICIPANTS QUE ANAVEN PER DEVANT, AIXI QUE FINALMENT VAIG PODER RECUPERAR ALGUNA QUE ALTRE POSICIO.
linea d'arribada
FINALMENT I JA A META VAIG QUEDAR MOLT CONTENT PER HABER TORNAT A FER UNA DUATLO DESPRES D'UNA PARADA DE 2 ANYS. ARA LA PROPERA SERA A CASTELLFOLLIT DE LA ROCA I A LA SETMANA SEGÜENT A SANT JOAN DE LES ABADESSES AMB DISTANCIA OLIMPICA 10-40-5

ELS NUMEROS:
1ºTRAM 6KM CARRERA---23:31 POSICIO 66 (millor parcial 19:57 roger roca)
2ºTRAM 18KM BICI---34:54 POSICIO 135 33,3km/h de mitja i 65km/h velocitat maxima (millor parcial 30:24 joan freixa)
3ºTRAM 3KM CARRERA---11:00 POSICIO 88 (millor parcial 8:46 iñaki baldellou)
POSICIO FINAL---97 de 405 i el 67 de la meva categoria.


No hay comentarios:

Publicar un comentario