miércoles, 19 de mayo de 2010

HALF CHALLENGE COSTA-MARESME

AQUESTA ES LA CARA QUE FEIA L'ANY PASSAT QUAN VAIG ACABAR EL MEU PRIMER 1/2 IM....CANSAT I MOLT MOLT DECEPCIONAT AMB LA CURSA FETA.I AQUESTA LA CARA QUE PORTAVA QUAN TAN SOLS QUEDAVEN UNS 8KM PER ARRIBAR A LA T2 (TRANSICIO 2) AQUEST ANY.

1.900M DE NATACIO: COM JA SABIA PREVIAMANT, EL MEU ESTAT DE FORMA AMB NATACIO NO ERA DEL TOT BO. DE FET FORÇA DOLENT. VAIG SORTIR BE, SENSE CAP COP, CAP ESTIRADA DE PEUS NI RES. ALGUN QUE ALTRE "ROCE" AMB ALTRES PARTICIPANTS PERO RES GREU.

PORTAVA UNS 800M I JA VAIG VEURE QUE NADANT PATIRIA I MOLT!!!I NO FALLA....ABANTS DE DONAR LA VOLTA JA ANAVA BASTANT TOCAT FISICAMENT I MOLT MOLT AGOBIAT D'ESTAR A L'AIGUA. EN FI, QUE SI NADANT NO S'ESTA EN FORMA A L'AIGUA ES PATEIX MOLT. EL MEU TEMPS FINAL DEL TRAM DE NATACIO VA SER DE 38MIN.

90KM BICI: VAIG SORTIR DE L'AIGUA MOLT MAREJAT I CANSAT, AIXI QUE VAIG DECIDIR CAMINAR UNA ESTONA ABANTS DE TREURE'M EL TRATGE, POSSAR EL CASC, LES ULLERES, LES BOTES etc etc...

AL AGAFAR LA BICI VAIG COMENÇAR A PEDALEJAR EL MES RAPID POSSIBLE, PERO FINS EL KILOMETRE 20 NO EM VAIG TROBAR GAIRE BE (SOPOSSO QUE EL TRAM DE NATACIO VA FER LA SEVA FEINA, jejeje).A FALTA D'UNS KILOMETRES PER GIRAR A MATARO JA VAIG COMENÇAR A AGAFAR UN BON RITME I ADELANTAR A GENT QUE HAVIA SORTIT ABANTS QUE JO DE L'AIGUA. ELS KILOMETRES RESTANTS JA ELS DUIA BASTANT MILLOR. FENT TOT EL TRAM TANT D'ANADA COM DE TORNADA SENSE TREURE PLAT NI A LES PUJADES DE CANET, SANT POL I CALELLA.

TAL COM SURT A LA FOTOGRAFIA, ELS ULTIMS KILOMETRES DESPRES D'ADELANTAR MOLTA GENT VAIG VEURE QUE EN EL TRAM DE CARRERA (LA MEVA PART PREFERIDA) NO PATIRIA TANT COM L'ANY PASSAT. EL TEMPS FINAL 2H 30MIN (5MIN MENYS QUE L'ANY PASSAT).

21KM CARRERA: EM VAIG BAIXAR DE LA BICI MOLT RAPIDAMENT, DESCALÇAN-ME ABANTS DE BAIXAR D'AQUESTA. NOMES TOCAR TERRA VAIG FER UN PETIT SPRINT PER DEIXAR LA BICI I VEIEN QUE INCLUS EN LA T2 VAIG ADELANTANT A GENT AIXO EM VA MOTIVAR I MOLT!! FAIG LA T2 EN NOMES 1 MIN (CREC QUE MAI HE ANAT TANT RAPID) EM POSO LES BAMBES, GORRA I A CORRER EL MES RAPID QUE VAIG POGUER, TANT, QUE ELS TRES PRIMERS KILOMETRES DE LA MITJA MARATO ELS VAIG PASAR A 4.10 AIXI QUE VAIG DECIDIR AFLUIXAR BASTANT JA QUE NO VOLIA REPETIR L'EXPERIENCIA DE L'ANY PASSAT QUE TAN MAL RECORD EM VA DEIXAR. NOMES EN EL TRAM DE CURSA JA VAIG REBAIXAR 14 MIN DE LA MEVA PRIMERA PARTICIPACIO EN UN 1/2 IM.

TEMPS DE LA MITJA MARATO 1H 40

TEMPS FINAL 4H 55 MILLORANT LES 5H 17 DEL 2009.

POSICIO 294 I EL 23 DEL MEU GRUP D'EDAD

EN FI MOLT CONTENT AQUEST ANY TOT I QUE ES POT MILLORAR EN MOLTES COSSES I AIXI MIRAR DE REBAIXAR MES EL TEMPS.

DES D'AQUI VULL AGRAÏR ELS TOTS ELS ANIMS REBUTS PER PART DE LA FAMILIA I AMICS QUE HEM VAN ACOMPANYAR I EN ESPECIAL A LA GEMMA PER TOT EL SOPORT DONAT EN ELS ENTRENAMENTS, COMPETICIONS I PER LA SEVA PACIENCIA PER TOT EL TEMPS QUE HI DEDICO AL TRIATLO. GRACIES!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario