miércoles, 14 de septiembre de 2011

MITJA MARATO MUNTANYA VIC

DIUMENGE 11 DE SETEMBRE (COINCIDINT AMB LA DIADA) EM VAIG DIRIGIR A VIC PER FER LA MEVA PRIMERA CURSA LLARGA DE MUNTANYA.
MAI HAVIA PASSAT DE 10KM PERO DE CARA A PREPARAR LA MARATO DEL MEDITERRANI I AMB GANES DE PROVAR ALGUNA COSA DIFERENT A L'ASFALT, EM VAIG DECIDIR A FER AQUESTA CURSA QUE NO SEMBLAVA GAIRE DIFICIL.


EL DIA ERA MOLT BO, FEIA UNA MICA DE CALOR. EL CIRCUIT ERA TOTALMENT DESCONEGUT PER MI I NO SABIA SI SERIA MOLT EXIGENT O SUAU (SOBRE EL PLANOL ERAN 800 METRES DE DESNIVELL POSITIU).

UN COP A LA CURSA ELS PRIMERS KILOMETRES ELS VAIG FER MOLT LENTS PERQUE AL NO TENIR EXPERIENCIA, NO VOLIA PATIR EN EXCES.

LA PRIMERA PUJADA A LA MUNTANYA DE LA CREU ERA BASTANT DURA, AMB UN DESNIVELL BRUTAL PER UNS 3-4KM DE PUJADA, TERRIBLE!!

LA BAIXADA VA SER IGUAL QUE LA PUJADA, DURA, COM DIUEN ELS DE MUNTANYA: "MOLT TECNICA". PER CERT, SOC DOLENTISIM EN BAIXADES!!!

DESPRES DE RODEJAR LA MUNTANYA PER LA PART DEL DARRERE I UN COP PASSATS ELS 10KM AFRONTAVEM LA SEGONA PUJADA A LA CREU. PER SORPRESA MEVA, SI LA PRIMERA PUJADA ERA DURISSIMA LA SEGONA YA VA SER "EL NO VA MAS"!!!

UN DESNIVELL EN PUJADA QUE HAVIES DE POSSAR LES MANS A TERRA PER PODER PUJAR, ERA COM ESCALAR PERO SENSE CORDES (GENIAL PER MI QUE TINC VERTIGEN...)

JA FET EL CIM PER SEGONA VEGADA ERA TOT BAIXADA ENCARA "MES TECNICA" QUE LA PRIMERA, ALLI SI QUE VAIG PENSAR QUE AQUESTA NO ERA LA MEVA GUERRA, AIXI QUE QUAN VENIA ALGU PER DARRERE EL DEIXAVA PASSAR (NOMES HI CABIA UNA PERSONA PEL CAMI).

BAIXANT VAIG PENSAR QUE NO TENIA CAP GANES DE FER-ME MAL NI QUE LA CURSA EM PASES MOLTA FACTURA PER ELS DIES SEGÜENS.

AIXI QUE LA CONCLUSIO FINAL VA SER:1º EM VAIG DEFENDRE PROU BE PER SER LA PRIMERA EXPERIENCIA EN MUNTANYA

2º A FALTA D'UN KILOMETRE I ANANT "MORT" VAIG PODER APRETAR I NO COM EN ALTRES VEGADES DEIXAN-ME ANAR.

3º SABEDOR DEQUE LES PUJADES NO SON EL MEU FORT, VAIG CAMINAR ON CAMINAVA TOTHOM QUE ANAVA AL MEU GRUP.

4º VAIG ESTAR DUES HORES CORRENT-CAMINAN (BON TREBALL PER AGAFAR FONS).


I LA PART DOLENTA:

1º ENTRENAR MES LES PUJADES I SABER PATIR UNA MICA MES.

2º SER MES ATREVIT A LES BAIXADES, HE VIST QUE ES POT PERDRE MOLT DE TEMPS BAIXANT.

ELS NUMEROS:


temps---2H 12


pulsacions mitja---167


pusacions maxima---189


kal/h mitja---1010


kal/h maxima---1180


kal consumides---2044

No hay comentarios:

Publicar un comentario