martes, 30 de marzo de 2010

MIS MOTIVOS PARA CORRER

RECONEC QUE SOC AFICIONAT A COMPRAR BAMBES DE CARRERA, SI HO RECONEC, EH GEMMA!!!jejeje

AL LLARG DE TOTA LA MEVA TRAJECTORIA DE CORREDOR I TRIATLETA NO SE LA QUANTITAT DE BAMBES QUE HE FET SERVIR I EVIDENTMENT GASTAT.

EL PITJOR DE TOT ES QUE NO SE CORRER AMB BAMBES D'ENTRENAMENT, COSA QUE NO ES BO PER LES ARTICULACIONS DE LES CAMES NI PER L'ESQUENA, SEMPRE "VOLADORES"!!!!!

M'AGRADA SENTIR EL POC PES QUE TENEN, SI NO NO SE CORRER BE LA VERITAT. TAMBE CAL DIR QUE NO TOTES M'HAN ANAT DEL TOT BE.

AQUI ESTAN ALGUNES DE LES QUE FAIG SERVIR:


BROOKS CASCADIA (gris): SON LES QUE FAIG SERVIR PER CORRER PER MONTANYA, NO PORTEN MOLTS KILOMETRES PERO LES POQUES VEGADES QUE LES HE FET SERVIR HAN DONAT BON RESULTAT.

ADIDAS ADICERO MONO (blaves): SON L'ULTIMA COMPRA I NOMES DOS ENTRENAMENTS I UNA MITJA MARATO (MONTORNES) LA VERITAT QUE MOLT MOLT LLEUGERES, PERO CREC QUE SON DE LES QUE DUREN MOLT POC, ES A DIR POCS KILOMETRES (esperem que no, jejej)

NIKE MARATHONER (blanques): SENS DUBTE LES MILLOR BAMBES QUE HE TINGUT FINS ARA, HAN ANAT TANT BE QUE TINC TRES PARELLS, AMB ELLES HE FET LA PRIMERA TRIATLO, PRIMER 1/2 IRONMAN, MILLOR MARCA EN MARATO A NEW YORK. I LES 6H NOCTURNES FENT 65KM, A PART DE BONES MARQUES EN MITJES MARATONS.

ASISCS GEL RACER (vermelles): AL CONTRARI QUE LES MARATHONER SON LES QUE PITJOR RESULTAT M'HAN DONAT, TRENCADES EN MOLT POCS KILOMETRES. AMB AQUESTES BAMBES VAIG FER LA MEVA TERCERA MARATO.

BROOKS RACER BT (blanques): ES LA PENULTIMA COMPRA QUE HE FET, I NO M'HE ACABAT D'ADABTAR A ELLES LA VERITAT. LES FAIG SERVIR PER ENTRENAMENTS SUAUS O TIRADES MITJANAMENT LLARGUES.

FILA RACER (vermelles): BONES BAMBES, SON LLEUGERES I A LA VEGADA MOLT AMPLES, A AQUESTES EL HI TINC ESPECIAL "CARINYO" JA QUE VAN SER LES BAMBES DE LA MEVA PRIMERA MARATO.

L'ENTRENAMENT D'AVUI HA ESTAT SUAU, NOMES 8KM A RITME LENT AMB UN MAL DE CAMES AL PRINCIPI DE L'ENTRENAMENT QUE M'HA FET PENSAR SI TORNAR ENRERA O NO....

LA "RESACA" DEL CAP DE SETMANA, jejej

No hay comentarios:

Publicar un comentario