martes, 22 de junio de 2010

DOBLE ALEGRIA!!!!!!!!!

EN PRIMER LLOC, MOLT MOLT CONTENT, JA QUE HE SIGUT TIET PER SEGONA VEGADA. DIUMENGE A LA NIT VA NEIXER LA KARLA, LA SEGONA NEVODA QUE TINC. FELICITATS FAMILIA!!!!

PER ALTRA BANDA EN TEMA ESPORTIU EL DISABTE A LA TARDA VAIG COMPLETAR EL MEU TERCER 1/2 IM, EL DE BALAGUER.
UNA PROVA COM MOLTS HAN DIT, ESPECTACULAR I EXIGENT. UNA DE LES MES DURES D'ESPANYA.
LA ORGANITZACIO HA ESTAT EXEL.LENT, JA QUE HAN SAPIGUT BUSCAR UN CIRCUIT DE BICI DUR, DUR, DURISSIM!!!!
LA CURSA COMENÇABA A LES 15H DE LA TARDA. JO VAIG PASSAR TOT EL DIA ALLA I EM VA DONAR TEMPS DE VEURE UNA MICA DE BALAGUER QUE MAI HABIA ESTAT. MOLT BONIC.
A FALTA D' UNS MINUTS PER COMENÇAR LA PROVA DECIDEIXO FICAR-ME A L'AIGUA PER CALENTAR UNA MICA, COSA QUE VA SER IMPOSSIBLE... L'AIGUA ESTAVA A 16º!!!! QUIN FRED!!!!
LA SORTIDA VA SER MOLT NETA, SENSE COPS, TIRADES DE PEUS NI RES.
LA NATACIO CONSTABA DE DUES VOLTES AL LLAC DE SANT LLORENÇ (MOLT BONIC PER CERT).
EN AQUEST TRAM, A PART DEL FRED, VA ESTAR MOLT BE, POTSER L' UNICA "PEGA" QUE COM ALGUNS INDICAVEN TENIA 200-300M MES DELS 1900M QUE EN PRINCIPI HABIEM DE FER, COSA QUE ELS CRONOS FINALS SEMBLA QUE SI.
NO VAIG SORTIR MAREJAT NI RES, AIXI QUE VAIG FER UNA T1 "RAPIDA" AGAFANT LA BICI (ORBEA ORA TT) I A FER UN FALS PLA DE 6-7KM A MES DE 33KM/H.
A PARTIR DEL KM 10 VA COMANÇAR "LA PESADILLA". CARRETERES DE PUJADA, PUJADA I MES PUJADA AMB UN DESNIVELL D'UN 7%.
JA QUAN PENSAVA QUE EL PRIMER PORT HABIA ACABAT, LLEUGERA BAIXADA I MES PUJADA!!! ARA A COMENÇAR EL MES DUR, EL PORT D'AGER.
JA ACABADA L'ASCENSIO UNA BAIXADA RAPIDISSIMA ON ENS CREUAVEM AMB ELS PRIMERS CLASSIFICATS QUE JA ESTAVEN DE TORNADA. ERA TAN RAPIDA QUE LA VELOCITAT PUNTA VA SER DE 70KM/H "ACOLLONIDO LA VERITAT" jejej...
ACABADA LA BAIXADA, MITJA VOLTA I TORNAR A PUJAR EL PORT D'AGER PERO PER L'ALTRE COSTAT, AMB UNES RAMPES DEL 14%, AQUI JA VOLIA ACABAR DE LA BICI, PERO ENCARA QUEDAVEN 25KM DEL 93 QUE EREN.
DIRECCIO A BALAGUER ON ESTABA LA T2, AMB UN TERRENY MES FAVORABLE (NOMES FALTARIA AMB TOT EL QUE HEM PUJAT) ES VA AIXECAR UN AIRE MOLT FORT ON MES D'UN SUSTO HEM VAIG EMPORTAR, JA QUE AMB LES RODES DE PERFIL ES NOTA MOLT SI L'AIRE VE DE COSTAT.
ARRIBANT A BALAGUER UNS CARRERS ESTRETS I A ESPERAR EL TEMUT I TERRORIFIC "MUR DE LA CREU", UN CARRER DE 300M AL 15% DE DESNIVELL ON JA ENS VAN AVISAR QUE ABANS DE COMENÇAR TREGUESIM PLAT, SI NO, A BAIXAR-SE DE LA BICI I A CORRER. EL "MUR DE LA CREU" ESTABA SITUAT A FALTA DE 3KM PER ARRIBAR, ES A DIR EN EL KM90, ON LES CAMES DESPRES D'HABER FET TRES PORTS, I DUES RAMPES DE 300M A MES DEL 15% DE DESNIVELL JA NO PODIEN MES.
LA T2 LA VAIG FER MOLT RAPIDA, TANT QUE VA FALTAR POC PER ANAR AL TERRA AL BAIXAR DE LA BICI A UNA VELOCITAT CONSIDERABLE.
EN EL CIRCUIT DE CORRER, QUE CONSTABA DE 3 VOLTES DE 7KM FEIA UN AIRE TERRIBLE, I JUNTAMENT AMB UNS TRAMS POC COMODES PER CORRER VA FER QUE LA FATIGA AUGMENTES ENCARA MES.
EN DEFINITIVA QUAN VAIG ACABAR LA PROVA AMB UN TEMPS DE 6H 05 VAIG DIR MAI MES!!!
PERO ARA PER ARA JA ESTIC PENSANT EN UN ALTRE ANY, EL PROXIM NO, PERO DE AQUI UNS ANYS SI.jejeje.
ELS PARCIAL VAN SER:

1,9KM SWIM---->42:32
93KM BIKE----->3H 36:25
21KM RUN------>1H 46:48


AGRAIR NOVAMENT ALS PARES PER HABER ANAT A VEUREM I ANIMAR I BENU TAMBE A LA GEMMA PER EL ANIMS QUE HEM VA DONAR ENCARA QUE NO POGUES ASISTIR A LA CURSA.

QUAN TINGUI FOTOS LES POSSARE!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario