viernes, 20 de agosto de 2010

CADA COP MENYS DIES!!!

FALTA JA UN MES I MIG PER EL DEBUT EN L' IM (3,8KM SWIM, 180KM BIKE, 42KM RUN).

ESTIC FEN MES KILOMETRES QUE MAI I LES SENSACIONS SON MOLT BONES, BONA RECUPERACIO ENTRE ENTRENOS, CAP DOLOR DE CAMES, CAP SOBRECARREGA NI RES, I QUE SEGUEIXI AIXI!!!!

AQUESTES SETMANES ESTIC FENT MOLTA BICI I NATACIO, DEIXAN UNA MICA LA CARRERA, JA QUE AL SETEMBRE TORNO A PUJAR ANDORRA, ALLI "MORIREM" FEN SERIES A UN DELS MEUS LLOCS PREFERITS PER ENTRENAR, ES A SOLDEU, CONCRETAMENT A LA VALL DELS PLANS.

UN LLOC ON A LES 8 DEL MATI EN PLE AGOST ESTAREM A 4º POSITIUS, ESTA SITUAT A CASI 2000M D'ALTITUD. AQUESTA ALÇADA ES NOTA MOLTISIM LA FALTA D'OXIGEN AIXI COM TINC POC TEMPS PER ADAPTARME NOMES FARE SERIES I ALGUNA TRAVESSIA DE MONTANYA.


PER ALTRA BANDA TENIA PENSAT COMPETIR (CARRERA) AL MES DE SETEMBRE, FEN ALGUNA MITJA MARATO, COM PER EXEMPLE, SABADELL, SANT CUGAT, O RODA DE TER, QUE SON LES QUE VAIG FER L'ANY PASSAT PER PREPARAR LA MARATO DE NEW YORK. FINALMENT NO FARE CAP JA QUE NO VULL SABER SI ESTIC BE O MALAMENT CORRENS, L'UNICA COMPETICIO SERA LA TRAVESSIA DEL PORT, QUE LA FARE AMB EL VICTOR, BON NADADOR, BONA PERSONA I GRAN AMIC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario