viernes, 24 de septiembre de 2010

VITAMINES!!!MOLTS ESPORTISTES ES NEGUEN O NO TROBEN NECESARI PENDRE VITAMINES O ALTRES COMPONENTS NUTRITIUS. ALGUNS D'ELLS POSSIBLEMENT ESTAN EN UNA OFICINA SENTATS O NO TENEN UNA FEINA D'ESFORÇ O MIL COSES DIFERENTS.

L'ALTRE DIA PARLANT AMB EL COMPANY DE FEINA (ALBERT, FUTUR MARATONIA) ESTABEM COMENTANT LA QUANTITAT D'HORES QUE ESTABEM DE PEU. EN EL NOSTRE CAS SON 8H SEGUIDES, I AGAFAN PESOS QUE PODEN ARRIBAR A 40-50K I AIXI CADA DIA, CADA SETMANA, CADA MES... I NO NOMES EL TREBALL SI NO EL QUE IMPLICA, COM POT SER MATINAR, LA PRESIO DE FER-HO BE ETC ETC..TOT AIXO JA DE PER SI AFECTA A LA VIDA D'UNA PERSONA NORMAL, I EVIDENTMENT MOLT MES SI A SOBRE ESTAS PREPARAN UNA MARATO, UN MIG IRONMAN, O EN EL MEU CAS UN IM. L' EXEMPLE MES CLAR HAN ESTAT AQUETS DOS ULTIMS ESTIUS. L'ANY PASSAT VAIG ESTAR TOT EL MES DE VACANCES DE FEINA PREPARAN LA MARATO DE NEW YORK. ELS ENTRENAMENTS VAN ANAR SUPER BE, SENSE CANSAMENT, SENSE FATIGA DE CAMES, SENSE PRESES PER ANAR A ENTRENAR I DESPRES A TREBALLAR...

AQUEST ANY EL MATEIX, ARA PREPARAN L'IRONMAN I APROFITANT LES VACANCES HE POGUT ENTRENAR COM MAI HABIA FET.

PER INTENTAR MINIMITZAR LA FATIGA ACUMULADA CREC POSITIU AJUDAR AL COS A REMONTAR L'ENERGIA GASTADA TANT A LA FEINA COM ALS ENTRENAMENTS O COMPETICIONS.
APROFITANT EL TEMA, TAMBE VULL DIR QUE PER LES PERSONES QUE TENIM ALTRES OBLIGACIONS COM TREBALLAR, LA FAMILIA, LA CASA ETC ETC...I PREPAREM UNA COSA TAN GRAN COM POT SER ALGO AIXI TE IGUAL O MES MERIT QUE UN PROFESSIONAL.


VITAMINES:

DIA A DIA:
ARKOFLUIDE: SON AMPOLLES DE 15ML AMB COMPOSTOS DE GINSENG, GUARANA, PROTEINES, GLUCIDS, ACEROLA. TAMBE EL FAIG SERVIR EL DIA DE LA COMPETICIO. LES FA SERVIR FREDERIC BELAUBRE... OJALA VAGI COM ELL, JEJE

AVANÇ DE COMPETIR O DE L'ENTRENAMENT COM JA HE DIT, UNA AMPOLLA DE ARKOFLUIDE, I UNA PASTILLA DE TAURINA.
DURANT LA COMPETICIO O ENTRENAMENT:
POLVOS NUTRIESPORT: SABOR LLIMONA DILUID AMB AIGUA, PORTA CAFEINA, TAURINA, L-CARNITINA, GLUCOSA, FRUCTOSA, SACAROSA, POTASI...ETC ETC.
GELS DE NUTRIESPORT : SON DE 40G TAMBE DE LLIMONA QUE PORTA TAURINA, SODI, POTASI, VITAMINES B, B2, B3, C, E, CARBOHIDRATS I PROTEINES.
AQUETS DOS PRODUCTES SON PER APORTAR ENERGIA AL INSTANT DURANT L'ESFORÇ.
DESPRES:
ISOSTAR LLIMONA: SERVEIX PER RECUPERAR LES ENERGIES GASTADES EN L'ENTRENAMENT O COMPETICIO.
AMINOACIDS RAMIFICATS: REGENERA ELS TEIXITS MUSCULARS DESGASTATS I DISMINUEIX LA FATIGA.
-ELS AVITUALLAMENTS PER L'IRONMAN SERA:
AVANÇ--->CAPSULA DE ARKOFLUIDE I DUES PASTILLES DE TAURINA.
NATACIO---> EN EL KM 1,9 UN GEL NUTRIESPORT.
CICLISME--->CADA 10KM HIDRATACIO AMB POLVOS NUTRIESPORT.
CADA 30KM UN GEL DE NUTRIESPORT MES HIDRATACIO D'AIGUA.
CADA 40KM ALIMENTACIO DE BARRETES ENERGETIQUES I DE CEREALS, MES ELS PLATENS DELS AVITUALLAMENTS DE L'ORGANITZACIO.
CARRERA--->CADA 10KM UN GEL NUTRIESPORT.
LA HIDRATACIO SERAN ALS AVITUALLAMENTS DE L'ORGANITZACIO AMB AIGUA I COCA-COLA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario