jueves, 7 de octubre de 2010

ELS 3,8KM DE SWIN 180 BIKE 42 RUN JA SON MEUS!!

PER FI HE ACONSEGUIT EL MEU MAXIM REPTE QUE M'HAVIA PROPOSAT FINS A DIA D'AVUI, COMPLETAR EL MEU PRIMER IRONMAN.

EL DIA D'AVANÇ:

VAIG COMENÇAR A SENTIR LES SENSACIONS D'UNA COMPETICIO TAN GRAN COM AQUESTA.

AMB LA GEMMA VEM ANAR A VEURE LA EXPO AMB ELS DIFERENTS STANDS DE MATERIAL ESPORTIU. TAMBE A RECOLLIR EL MATERIAL PER PARTICIPAR A LA PROVA: GORRO, XIP, DORSAL, BOSSES PER LES TRANSICIONS, ETC ETC... I PER LA TARDA DEIXAR LA BICI AL SEU LLOC CORRESPONENT DINTRE DEL BOX.

PER CERT!! ALGU EM VA VOLER TREURE LA PLAÇA A LA LINEA DE SORTIDA.HORES AVANÇ:

VAIG LLEVARME A LES 5:45H PER FER UN LLEUGER ESMORÇAR I VAIG COMENÇAR A AGAFAR ALGO DE NERVIS.

AL ARRIBAR ALS BOX VAIG POSSAR TOTS EL GELS I ALIMENTACIO NECESSARIA A LA BICI I A LES BOSSES DE ROBA DE CICLISME.
A FALTA DE 15MIN PER A L'HORA DE SORTIDA DELS PRO VAN AUGMENTAR ELS NERVIS, TANT QUE VAIG TRENCAR EL NEOPRE PER LA PART DE LA CAMA (JA TINC ALTRE COSA A COMPRAR...). UN COP A LA PLATJA VAIG VEURE LES SORTIDES ANTERIORS A LA MEVA, A MI EM TOCAVA A LA CINQUENA.

NATACIO:

LA MEVA SORTIDA ERA EL GRUP D'EDAD DE 24-30, UNS 40-50 PARTICIPANS. LA NATACIO L'HAVIA ENTRENAT MOLT BE, NOMES CALIA RELAXAR-SE I ALLARGAR LA BRAÇADA, TAL COM EM VA DIR EL VICTOR.

SORTIDA, I A L'AIGUA!!!
UN COP A L'AIGUA TOT VA BE, CAP COP REBUT PER ALTRES PARTICIPANTS, BONA BRAÇADA, MOLT COMODE. L'UNIC QUE VA MALAMENT ES EL NEOPRE QUE A L'ESTAR TRENCAT LA CAMA ESQUERRA FEIA FORÇA RESISTENCIA A L'AIGUA. ALS 2000M APROXIMADAMENT DECIDEIXO PARAR PER INTANTAR PUJAR EL TRATJE FINS AL GENOLL, COSA QUE NO ACONSEGUEIXO. AL KM 3000 DE LA NATACIO JA NO EM TROBO DEL TOT BE, AIXI QUE JA ES CONVERTEIX EN UNA "SUPERVIVENCIA". JA VEIEN LA COSTA (UNS 300M FALTAVEN) APRETO UNA MICA PER SORTIR DE L'AIGUA JA ANIMAT PER PODER AFRONTAR ELS 180KM DE BICI AMB MOLT MES POSITIVISME. AIXI QUE SI "COMO SI ME FUERA LA VIDA EN ELLO" SORTO DE L'AIGUA I RAPIDAMENT A BUSCAR LA BOSSA I LA BICI.

CICLISME:

DESPRES D'UNA T1 MITJANAMENT RAPIDA PUJO A LA BICI I DECIDEIXO ANAR "XINO-XANO" (SENSE ARRISCAR) CAP A LA N-II. UN COP ALLI A COMENÇAR A AGAFAR RITME.UN COP FICAT EN PLE TRAM CICLISTA VAIG FER ELS PRIMERS 50-60KM MOLT RAPID, A UNS 35KM/H DE MITJA, SENSE OBLIDAR-ME DE BEURE NI MENJAR. ALLA PER EL KILOMETRE 80-90 FINS AL 120 VA PASSAR EL MATEIX QUE AL 1/2 IM DEL MES DE MAIG, MOLTA SON!!!! NO SE SI PER SER UNA CARRETERA "ABORRIDA" O PER LA MONOTONIA D'ANAR SEMPRE EN LINEA RECTE.


DESPRES DE DONAR LES DUES VOLTES CALELLA-MASNOU / CALELLA-MASNOU, VA ARRIBAR EL "BAJON", LA TERCERA VOLTA QUE ERA CALELLA-MATARO NO VAIG SER CAPAÇ DE SUPERAR ELS 30KM/H, ALLI ES ON ES VA "ESPATLLAR" EL PARCIAL DE BICI. EM FEIEN MOLT MAL LES CAMES I SOBRETOT EL GENOLL DRET. UN COP A MATARO VAIG PENDRE L'ULTIM GEL AMB L' AIGUA DE L'AVITUALLAMENT I DE TORNADA A CALELLA AMB GANES DE BAIXAR DE LA BICI.

PER SORT ENTRE EL GEL I L'AIRE A FAVOR QUE VENIA, VAIG PODER TIRAR BASTANT FORT, INCLUS SORPRENENMENT ADELANTAN A MOLTS PARTICIPANTS, AMB UNES VELOCITATS DE 36-37KM/H, PERO JA ERA MOLT TARD PER RECUPERARA LA ANADA FINS A MATARO.

CARRERA:

DEIXAN LA BICI AL BOX VAIG ANAR RAPIDAMENT A BUSCAR LA BOSSA ON ESTAVEN LES BAMBES (LES MARATHONER QUE TAN BON RESULTAT HAN DONAT)

ANAVA TANT "ENCES" QUE NO SE SI EL PRIMER KILOMETRE ESTABA MAL POSAT O JO EM VAIG TORNAN BOIG PERO EL VAIG PASAR A 3:50!!

UN COP FICAT EN PLENA MARATO VAIG ANAR MOLT COMODE I MOLT TRANQUIL FEN CADA VOLTA DE 10,5KM A 1H APROXIMADAMENT.


VAIG PASAR LA MITJA MARATO AMB 1H 50, UN COP PASADA LA MITJA JA TENIA SEGUR QUE AIXO S'HAVIA D'ACABAR COM FOS. CADA COP ANAVA MES LENT PERO A UN RITME MITJANAMENT BO, PARANT ALS AVITUALLAMENTS PER BEURE BE, A LES DUES PUJADES TAMBE PARAN I LA RESTA TOT CORREN.
ELS ULTIMS 5KM QUE EREN DE SANTA SUSANNA A CALELLA VAN SER UNA AUTENTICA SUPERVIVENCIA, ANAVA JA REALMENT MORT I A SOBRE AMB AIRE EN CONTRA, PERO AMB UNES GANAS I UNA IL.LUSIO D'ACABAR ENORMES!!

AIXI DONCS EL MEU PRIMER IRONMAN ACABAT I AMB MOLT BONES SENSACIONS, REPETIRE, NO SE QUAN PERO TORNARE.
RESULTAT FINAL:

11H 08:40

NATACIO: 1H 20:08

CICLISME: 5H48:40 (31KM/H)

CARRERA: 3H 59:52

VAIG QUEDAR EL 236 DE 717, EL 17 DE LA MEVA CATEGORIA I SEGON ESPANYOL.

ES VAN RETIRAR 89 TRIATLETES.

FINALMENT VULL AGRAIR A LA FAMILIA I AMICS QUE VAN ANIMAR DURANT ELS MESOS ABANS, DURAN LA CURSA, I PER LES FELICITACIONS DEL DESPRES. SOBRETOT A LA GEMMA QUE ES LA QUE A D'AGUANTAR MES, JEJEJE. GRACIES!!!

PROXIM REPTE, MARATO DE BARCELONA...SUB 3H?? 2H555?? 2H50?? 2H45??? SI ENTRENO IGUAL QUE A LA MARATO DE NEW YORK, TOT ES POSIBLE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario