lunes, 15 de noviembre de 2010

AL LOROOO QUE NO ESTAMOS TAN MAL!!!

BON CAP DE SETMANA DE "RUN", DISABTE 14KM PER LA ZONA DE SANT PERE DE RIBES-SITGES, 1H 05 (APROX).

DISABTE NIT GRAN SOPAR AMB GRAN COMPANYIA AMB LA GEMMA, ROBERTO I MONICA. QUIN RIURE!!!

DIUMENGE TENIA PENSAT DESCANSAR PERO DIES ABANS VAIG DECIDIR FER LA CURSA DE CAMP DE L'ARPA DE 10KM, PERO SENSE APUNTAR-ME.

PER EL MATI A LES 8H EN PEU,UN CAFE, PETITA PASSEJADA ALS GOSSOS I RAPIDAMENT A CALENTAR UNA MICA.

VOLIA DUR UN RITME TRANQUIL, SABEDOR QUE EL DIA ANTERIOR HABIA FET 14KM.

VAIG SORTIR A 3:45 (BAIXADA).....JA ANEM MASSA RAPID... INTENTO MANTENIR EL RITME DURANT TRES KILOMETRES. AL KM4 VEM FORMAR UN GRUP DE 5 ATLETES, PER DEVANT ANAVA UN ALTRE GRUP DE UNS 6-7 I ENTRE ELS DOS GRUPS I EN SOLITARI ALTRES DOS CORREDORS. AL CARRER VALENCIA (DIRECCIO BESOS) VAIG NOTAR QUE VENIA UN LLEUGER AIRE EN CONTRA, AIXI QUE VAIG PENDRE LA DECISIO D'ANAR A "CUA" DEL GRUP.

EN EL 5KM JA DE TORNADA DECIDEIXO TIRAR JO... FAIG UN KILOMETRE PER QUEDAR BE I TORNO DARRERA....PERO NO VA SER AIXI, DEL KILOMETRE 5 AL 6 EL VAIG FER 3.32, AMB LA SORPRESA QUE MIRO A VEURE SI VENEN I RES DE RES, HABIA REBENTAT EL GRUP!!!!
PER EL KILOMETRE 7 EM DIUEN ELS MEUS PARES QUE VAIG EL 33 DE LA GENERAL PERO AL KILOMETRE 8 VAIG COMENÇAR A NOTAR EL CANSAMENT DEL DIA ANTERIOR, I ENCARA QUEDABA EL PITJOR, LA PUJADA!!!
A FALTA DE KILOMETRE I MIG EM PASEN TRES ATLETES, DOS QUE VENIEN MES LLUNY QUE EL GRUP ON ANAVA I UN CORREDOR QUE ANAVA EN EL MEU GRUP, RES A FER PER SEGUIR-LOS...

FINALMENT EL 36 DE LA GENERAL AMB UN TEMPS DE 37:32 (NO SORTO A LA LLISTA PER QUE NO ESTABA INSCRIT)

PROXIMA CURSA....MITJA MARATO DE VILAFRANCA!!! LA PRIMERA DE LA TEMPORADA 2010-2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario