domingo, 14 de agosto de 2011

CROSS CABRERA D'ANOIA

DISABTE A LA TARDA LA GEMMA I JO ENS VEM DIRIGIR A LES "TERRES IGUALADINES" PER DISPUTAR UNA CURSA DE 10KM I POC, QUE VAIG DESCOBRIR FA UNES SETMANES I EM VA CRIDAR L'ATENCIO.


PORTO SETMANES ENTRENAN PER LA MUNTANYA PER TAL D'AGAFAR FORÇA A LES CAMES PER FER LA MARATO DEL MEDITERRANI I POSTERIORMENT LA TRAVESSA DEL GARRAF. EL PERFIL D'AQUESTA CURSA ERA IDEAL PER FER UN BON TEST (ENCARA QUE UNA MICA CURTA) I PODER COMPROBAR EL MEU ESTAT FISIC.

AL PRINCIPI DE LA CURSA (PRIMERS 2KM) ES ON ES SITUAVA LA PART MES DURA DEL RECORREGUT, PUJAN PER CAMINS DE TERRA FINS A UNA ALÇADA DE 350 METRES. TOT SEGUIT DESCENS PER EL MATEIX LLOC AMB UN TERRENY MOLT COMPLICAT PER CORRE I PODER ANAR RAPID.
UN COP PASAT EL KM4 VEM COMENÇAR LA PART DE "TOBOGANS" AMB CONSTANTS PUJADES I BAIXADES. AL KM5 NO EM VAIG ACABAR DE TROBAR BE, AIXI QUE QUAN UN NO TE EL DIA MES VAL AFLUIXAR I ARRIBAR EL MES SENCER POSSIBLE A META PER TAL DE QUE NO PASI FACTURA ALS ENTRENAMENTS POSTERIORS.
AIXI DONC'S, DESPRES D'UNS 3KM I UNA MICA MES RELAXAT VAIG PODER AUGMENTAR EL RITME I RECUPERAR ALGUNA POSICIO QUE EN ELS MOMENTS BAIXOS HAVIA PERDUT.

FINALMENT EL RESULTAT NO VA SER GAIRE BO, PERO ESTIC TRANQUIL PERQUE ELS ENTRENAMENTS ESTAN SORTIN MOLT BE. SUB 3H EN MARATO???

NUMEROS:
temps---46:01
posicio---EL 18 DE 147 (APROX)

No hay comentarios:

Publicar un comentario