domingo, 13 de noviembre de 2011

MARXA GARRAF 45KM

EL DIUMENGE 6 DE NOVEMBRE PER PRIMERA VEGADA VAIG PARTICIPAR EN UNA CURSA DE MUNTANYA DE LLARGA DISTANCIA I LA VERITAT ES QUE NO VAIG ACERTAR GAIRE AMB EL DIA DE L'ESTRENA.EL MATI VA SER HORRIBLE!! DESDE LES 6 DEL MATI QUE VA COMENÇAR LA CURSA FINS A LES 12 DEL MIGDIA NO VA PARAR DE PLOURE.

LA SORTIDA ES VA FER DE NIT, AMB UNA IMATGE GUAPISSIMA DE TOTS ELS PARTICIPANTS CORRENT PER LES CRESTES DEL MASSIS DEL GARRAF AMB EL FRONTAL ENCES. UNA LLARGA FILA DE CORREDORS TANT PER DAVANT COM PER DARRERE.

UN COP ARRIBAT AL PRIMER AVITUALLAMENT JA ES VA FER DE DIA, ALLI VAIG PARAR A MENJAR TRANQUIL-LAMENT PER TAL DE NO PATIR MOLT DURANT ELS 35KM QUE QUEDAVEN.

DEL PRIMER AVITUALLAMENT FINS AL GARRAF ERA TOT BAIXADA, VAIG INTENTAR BAIXAR RAPID PER TAL D'ARRIBAR A LA POBLACIO I POSICIONAR-ME ENTRE ELS 25 PRIMERS DE LA CURSA.

DESPRES DEL SEGON CONTROL VENIA EL TRAM MES DUR I COMPLICAT DEL CIRCUIT: PUJAR DESDE EL POBLE DEL GARRAF FINS A LA MORELLA, QUE ERA LA PART MES ALTA DEL CIRCUIT. EN AQUEST TRAM EM VAIG TROBAR REALMENT MOLT BE FINS AL SEGÜENT CONTROL SITUAT A VALLGRASSA, I AL IGUAL QUE EN ALTRES AVITUALLAMENTS EM VAIG PENDRE EL MEU TEMPS PER MENJAR A LA VEGADA QUE ANABA PERDENT POSICIONS.


PUJANT A LA MORELLA LA PLUJA, L'AIRE I EL FRED ES VAN FER MES PRESENTS, SOBRETOT EN LA PART MES ALTA. EN AQUEST PUNT JA HAVIA PERDUT MOLTES POSICIONS JA QUE EL TERRENY ESTAVA MOLT MALAMENT, I EN EL MEU CAS NO VOLIA COMENÇAR LA TEMPORADA LESIONAT.


UN COP CORONADA LA MORELLA I AMB UNA PLUJA INTENSA, LA BAIXADA ES VA CONVERTIR EN UNA AUTENTICA ODISEA, A PART QUE NO SOC GENS BO BAIXANT. L'AIGUA AMB EL FANG CONVERTIA ELS CAMINS EN PETITS RIEROLS. LES PEDRES DELS CAMINS EREN MOLT RELLISCOSES I ALS BASALS HI CABIA TOT EL PEU DINTRE. DESDE LA MORELLA FINS A GAVA (ON ESTABA L' ARRIBADA) VAIG PATIR MOLTISSIM, TANT PER EL TERRENYS COM PER EL FRED QUE ESTABA PASSANT I TAMBE IMAGINO QUE LA MARATO DE FEIA DUES SETMANES ENRRERA COMENÇAVA A PASAR FACTURA.


AIXI DONCS JA A GAVA I AMB CALMA EM VAIG DIRIGIR A L'ARRIBADA MOLT CONTENT PER HAVER ACABAT LA MEVA PRIMERA CURSA DE MUNTANYA ENCARA QUE HAGUES PERDUT UNES 25PLACES A LA BAIXADA.TEMPS---6H 02:08


POSICIO---54 DE 558


BAMBES---BROOKS CASCADIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario