martes, 7 de febrero de 2012

CROSS DE SANT PAU (SANT PERE DE RIBES)

DIUMENGE VAIG COMPETIR EN UN INDRET ON EM FEIA MOLTA IL.LUSIO FER UNA CURSA, A SANT PERE DE RIBES, EL POBLE DE LA MEVA PARELLA.LA CURSA CONSISTIA EN PUJAR I BAIXAR AL MONTGROS, UNA DE LES MUNTANYES MES ALTES D'AQUELLA ZONA.

EL DIA VA COMENÇAR MOLT FRED, TAL COM INDICAVA LA FONT DE LA PLAÇA DE LA MERÇE QUE ESTAVA TOTA GLAÇADA.

LA SORTIDA ES VA ENDARRERIR UNA MICA, JA QUE ELS ORGANITZADORS NO ESPERAVEN TANTA PARTICIPACIO (I JO TAMPOC LA VERITAT) I PER TANT LES INCRIPCIONS QUE EREN EL MATEIX DIA ES VAN ALLARGAR UNA MICA MES DE L'ESPERAT.

UN COP EN CURSA I NOMES PORTATS 3MIN CORRENS VA COMENÇAR LA PUJADA, TOT PER CAMINS I CORRIOLS BASTANT ESTRETS I PLENS DE PEDRES. LA INTENCIO ERA ANAR LENT AL PRINCIPI, JA QUE CONSIDERO QUE AQUESTS TIPUS DE PROVES SON MOLT DIFICILS PER QUE LA PUJADA ES POT FER MOLT LLARGA SI DURANT ELS PRIMERS KILOMETRES HAS CORREGUT MASSA.EL MONTGROS

LA ASCENCIO ES VA FER MOLT DURA INCLUS A ALGUNS LLOCS S'HAVIEN DE POSSAR LES MANS AL TERRER COM AJUD PER PUJAR. AQUESTA MUNTANYA JA L'HAVIA FET VARIES VEGADES COM ENTRENAMENT PERO PER LA BANDA ON VEM PUJAR EM VA SEMBLAR DURISSIMA.

UN COP AL CIM DEL MONTGROS ESTAVA L'AVITUALLEMENT, AIXI QUE UN GLOP D'AIGUA I A BAIXAR EL MES RAPID POSIBLE PER INTENTAR RECUPERAR ALGUNA POSICIO (COSA QUE VAIG ACONSEGUIR) JA QUE SI LA BAIXADA NO ES MOLT TECNICA A MI S'HEM DONA BASTANT BE.


UN COP A LA META VAIG ARRIVAR CANSAT PERO AMB MOLT BONES SENSACIONS. TAMBE AMB L'ALEGRIA D'HAVER FET AQUESTA CURSA TANT ESPECIAL PER LA GEMMA I PER MI I PEL RECORREGUT I L'ORGANITZACIO QUE EM VA SEMBLAR EXTRAODINARIS. L'ANY QUE BE TORNARE!!!

TEMPS:

13KM---1H 01 44

POSICIO:

EL 33 DE 311 I EL 21 DE LA MEVA CATEGORIA.

VULL AGRAÏR A LA FAMILIA DE LA GEMMA QUE HEM VINGUESIN A VEURE I A DONAR-ME SOPORT, I DESTACAR QUE ERA LA ULTIMA CURSA ABANS DE SER PARE!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario