martes, 9 de octubre de 2012

VACANCES (part II)

LA SEGONA PART DE LES VACANCES VA SER LA SETMANA DEL 19 AL 26.
LES TRES FAMILIES (PARES, GERMANA I FAMILY I NOSALTRES)VEM ANAR DE CREUER PEL MEDITERRANI.
GRAN PART DE LA FAMILIA MAI HAVIA ANAT AMB CREUER (ELS MEUS PARES SI) AIXI QUE NO SABIEM COM SERIA L'EXPERIENCIA I CAL DIR QUE VA SER MOLT BONA.
DIUMENGE 19 AQUI AL PORT DE BARCELONA VEM ENTRAR AL MONSTRUOS CREUER ANOMENAT EPIC, UN AUTENTIC COLOS.

EL PRIMER DIA I MIG EL VEM PASSAR NAVEGANT, PERO LA VERITAT QUE NO VA DONAR TEMPS ABURRIR-SE JA QUE L'EPIC TENIA "PARC AQUATIC", GIMNAS, PISCINES, CAMP DE FUTBOL SALA I UN LLARG ETCETERA D'ACTIVITATS QUE ES PODIEN FER...
LA PRIMERA PARADA VA SER AL SUD D'ITALIA CONCRETAMENT A NAPOLS.
GUIATS PEL MEU PARE ENS VEM DIRIGIR AGAFAR UN ALTRE VAIXELL PER ANAR A UNA ILLA ENCARA MES BONICA QUE EL PROPI NAPOLS, CAPRI!!!
ARRIVANT A NAPOLS
CAMI DE CAPRI EN VAIXELL
CAPRI
LA SEGONA PARADA VA SER A CIVITAVECCHIA QUE ES TROBA UNA MICA MES AL NORD I A UNS 50MIN DE ROMA. LA TEMPERATURA ALLA VA SER UN AUTENTIC INFERN ARRIVANT FINS I TOT ALS 44º.
ELS MONUMENTS PER VISITAR EREN UNA MARAVELLA. ALGUNES IMATGES


CIUTAT DEL BATICA
MOMUMENT AL NIL!!!(al riu nilo...jeje)
RUINES ROMANES
FONTANA DI TREVI

COLISEUM

LA TERECRA PARADA VA SER A LIVORNO ON VAREM LLOGAR UN COTXE I VEM PODER ANAR A VISITAR FLORENCIA I PISA. DE PETIT JA HAVIA ESTAT PERO NO RECORDAVA LO BONIC QUE ES I LA ARQUITECTURA TANT IMPRESIONAN QUE TENEN.
CAMPANILE DE GIOTTO
PORTA DEL BATISTERI
DAVID
NEPTU
HERCULES
PUENTE VECHIO
TORRE INCLINADA DE PISA.
 LA QUARTA PARADA VA SER A CANNES, JA EN TERRITORI FRANCES. AMB UNA TEMPERATURA MOLT MES AGRADABLE QUE NO AL SUD D'ITALIA  VEM PODER PASSEJAR TRANQUILAMENT PEL PASSEIG MARITIM PODEN VEURE LES PARTS MES SIMBOLIQUES D'AQUESTA LOCALITAT. PER LA NIT I UN COP DINTRE EL L'EPIC VEM PODER ANAR AL TEATRE A VEURE UN ESPECTACLE QUE TENIA MOLTES GANES DE VEURE, ES TRACTE DEL GRUP BLUE MAN GROUP. ES UN GRUP QUE JUNTA MUSICA SONS ELECTRONICS AMB INTRUMENTS FETS ARTESANALMENT, EFECTES VISUALS AMB LLUM I COLOR, I TAMBE PERQUE NO DIR-HO UN TOC D'HUMOR.

AL DIA SEGÜENT VEM FER L'ULTIMA PARADA DEL RECORREGUT PEL MEDITERRANI, VA TOCAR PARAR A MARSELLA PERO EN AQUESTA OCASIO NO VAREM BAIXAR I VEM ODER DISFRUTAR DE TOTES LES COSES QUE ES PODIA FER DINTRE EL VAIXELL.

ALGUNES DE LES FOTOGRAFIES CURIOSES DEL CREUER:

SENYAL A ROMA AL COSTAT DEL VATICA

DOFINS EN LLIBERTAT


CARTELL DELS BLUE MAN GROUP

DESPRES DE L'ACTUACIO (COL.LABORADORS)
EL NIL AMB ELS ANIMALS DE TOVALLOLA

No hay comentarios:

Publicar un comentario