domingo, 20 de enero de 2013

MITJA MARATO SITGES 2013

MOTIVADISSIM!!!! AQUESTA SERIA LA PARAULA PER DESCRIURE EL RESULTAT DE LA MITJA MARATO DE SITGES.
DISSABTE AL MATI VAIG SORTIR A RODAR 1H AMB BICI FENT UNS 31KM PER TAL D'ACTIVAR UNA MICA LES CAMES, TOT SEGUIT A LA PLATJA SESSIO D'ESTIRAMENTS, FICANT FINS HI TOT LES CAMES A L'AIGUA QUE ESTAVA GLAÇADA!!!!
DIUMENGE VA SONAR EL DESPERTADOR A LES 6.30, VAIG PASSEJAR ALS GOSSOS, VAIG ESMORZAR BE I CAP AL COTXE!
COM ANAVA BE DE TEMPS VAIG OPTAR PER TIRAR PER LES COSTES DEL GARRAF QUE JA HE FET INFINITAT DE VEGADES TANT EN COTXE COM EN BICI. PER LA MEVA SORPRESA JA HI HAVIA GENT ENTRENANT I MATXACAN-SE AMB LA BICI!!!! PERO SI ENCARA ERA FOSC I GAIREBE NO ES VEIA!!
UN COP A SITGES VAIG APARCAR APROP DE LA SORTIDA I CAP A BUSCAR RAPIDAMENT EL MEU DORSAL, PERO ELS MEUS PARES JA M'HE L'HAVIEN AGAFAT PERQUE COM CADA ANY FAN DE VOLUNTARIS, AIXI QUE EM VAIG ESTALVIAR FER TOTA LA CUA.
DE CAMI AL COTXE PER CANVIAR-ME EM VAIG TROBAR AMB TRES COMPANYS D'EQUIP, UN D'ELLS, EN RICARD EM VA PREGUNTAR A QUIN RITME VOLIA ANAR I LA RESPOSTA VA ESSER CLARA, LA MEVA INTENCIO ERA ANAR A 4MIN/KM (1H 24 LA MITJA), ELL RAPIDAMENT EM VA DIR QUE VINGUES AMB ELL I L'OCTAVI (UN ALTRE COMPANY D'EQUIP) QUE ELLS VOLIEN FER A 3:55. AIXI QUE VAIG ACCEPTAR.

LA CURSA
DONAT EL TRET DE SORTIDA I JA CORRENT EM VAIG TROBAR AMB ELLS QUE VAN SORTIR MES ENRERE I ENS VAREM POSAR A CORRER ENTRE ELS CENTENARS DE PARTICIPANTS DE LA MITJA.
AL PRIMER KILOMETRE 3:45, AL SEGON KILOMETRE 3:51, AL TERCER KILOMETRE 3:50...PERO AIXO NO ERA EL QUE HAVIEM QUEDAT!!!!
VAN PASSANT ELS KILOMETRES I VEM ARRIBAR AL KM5 PASSANT-LO EN 19:10.
EN AQUELL MOMENT LES SENSACIONS NO EREN GAIRE BONES(A MI M'AGRADA ANAR DE MENYS A MES) I SINCERAMENT DEL KM4 AL KM7 VAIG PATIR UNA MICA.
EN EL TRAM DE BAIXADA DIRECCIO A SITGES EM VAIG RECUPERAR UNA MICA MIRANT DE BAIXAR LES PULSACIONS QUE EREN ALTISIMES, I SEMBLA QUE EM VA FUNCIONAR.

UN COP PASSAT EL KM10 PER EL CENTRE DE SITGES, LES SENSACIONS EREN TOT EL CONTRARI QUE LES DE FEIA UNA ESTONA, ARA EM TROVABA SUPER BE FORMANT UN GRUP D'UNS 8 CORREDORS ENTRE ELLS L'OCTAVI I EL RICARD.
UN COP AL PASSEIG MARITIM VAIG DECIDIR POSAR-ME A ENCAPÇALAR EL GRUP, COSA QUE NO HO HAVIA FET GAIREBE MAI EN LA PRIMERA PART EN AQUESTA CURSA.
VEM ACONSEGUIR ADELANTAR A LA PRIMERA DONA, LA VINYET NOGUERO QUE CADA ANY ES FIXA EN AQUESTA CURSA JA QUE ES SITGETANA.
CONTINUAVEM ADELANTANT CORREDORS I EL GRUP ES VA ANAR TRENCANT PEL DARRERE.
A LA SEGONA VOLTA, EN EL KM15 JA VAIG COMENÇAR A VEURE QUE SORTIRIA UNA BONA MARCA I AIXI QUE ELS TRES DEL PICORNELL ENS VEM POSAR A CORRER COM ANIMALS PER FER BON TEMPS I AIXO VA FER QUE EL GRUP DE 8-9 CORREDORS REVENTES.
L'OCTAVI I JO ENS VEM ESCAPAR UNS METRES MENTRE ANAVA MIRANT ENRERE AVIAM SI EL RICARD ENS PODIA SEGUIR, PERO NO VA SER AIXI.
UN COP AL CENTRE DE SITGES VA TOCAR DONAR-HO TOT PER TAL DE FER EL MILLOR TEMPS POSIBLE.
ENFILEM JA LA LINEA D'ARRIBADA SITUADA EN EL PASSEIG MARITIM I EL CRONO MARCA 1H 20:30.JUNTAEMT AMB L'OCTAVI VEM INTENTAR QUE NO MARQUES 1H 21 I AMB UN PETIT SPRINT FINAL HO VEM ACONSEGUIR AMB 1H 20:57, QUARTA MILLOR MARCA DE LA MEVA VIDA I LA MILLOR FETA A SITGES DE LES 6 VEGADES QUE HE PARTICIPAT EN AQUESTA MITJA.ELS NUMEROS

5KM---19:18
10KM---38:29 (19:10)
15KM---57:54 (19:25)
20KM---1H16:57 (19:03)
21KM---1H20:57 (4:00)

PULSACIONS MAX---192
PULSACIONS MIN---101
PULSACIONS MITJA---176

KAL/CONSUMIDES---1372

POSICIO:
KM6---82
KM10---81
KM17---61
KM20---62
KM21--63 DE 2407
No hay comentarios:

Publicar un comentario