domingo, 20 de octubre de 2013

SAILFISH BERGA 2013

PER SEGON COP EM VAIG DECIDIR APUNTAR-ME A AQUESTA PROVA QUE TANT EM VA AGRADAR L'ANY PASSAT.
DESPRES DEL CAP DE SETMANA ANTERIOR ON VAIG COMPETIR A BANYOLES (DISTANCIA OLIMPICA) I QUE EM VA ANAR PROU BE ANAVA MOLT ANIMAT PER MILLORAR EL RESULTAT DE L'EDICIO ANTERIOR ON PER MOTIUS DE VACANCES NO HAVIA POGUT ENTRENAR GAIRE, COSA QUE AQUEST ANY SI QUE HE POGUT.
EL CAP DE SETMANA EL VAM PASSAR JUNTS AMB LA FAMILIA CANTO A UN HOTEL MOLT ACOLLIDOR, LA NIT VA SER TERRIBLE, JA QUE VA ESTAR PLOVENT MOLTA ESTONA I ENS TEMIEM EL PITJOR (NO HO PODIA CREURE, TORNARIA A COMPETIR PLOVENT IGUAL QUE A BANYOLES).

NATACIO: DE BON MATI ENS VAM LLEVAR I VAREM FER UN BON ESMORZAR AMB EL JORDI (QUE BEN SEGUR MES TARD ENS FARIA FALTA L'ENERGIA). PER SORT A PRIMERES HORES DE DIUMENGE JA VA DEIXAR DE PLOURE AIXI QUE LA COMPETICIO SERIA MES BONICA I SEGURA.
COM A BANYOLES VAIG PATIR UNA MICA, EN AQUESTA OCASIO M'HO VAIG PENDRE AMB MES CALMA PER TAL DE NO SORTIR MOLT TOCAT DE L'AIGUA.
VAIG SORTIR A UN RITME MODERAT I AIXI DE MICA EN MICA VAIG ANAR REMUNTANT EN LA MIDA QUE VAIG PODER. LES SENSACIONS TOT I AIXI NO VAN SER GENS BONES IGUAL QUE EL CAP DE SETMANA ANTERIOR. TEMPS-- 32:18 PARCIAL 177

CICLISME: DESPRES D'UNA TRANSICIO PESSIMA VAIG AGAFAR LA BICI I COM CONEIXIA EL RECORREGUT SABIA MES O MENYS COM HAVIA QUE PLANTEJAR EL SEGMENT DE CICLISME, LA PRIMERA PART QUE ES BAIXADA VOLIA ANAR A UN RITME COMODE PER TAL DE FER ELS 20KM DE PUJADA AMB MOLTA FORÇA PER COMENÇAR A RECUPERAR POSICIONS. DE MOMENT TOT ANAVA BE, I QUAN VA ARRIBAR LA PUJADA VAIG COMENÇAR A REMUNTAR MOLTES POSICIONS


UN COP A BERGA I DE BAIXADA FENT LA SEGONA VOLTA  LES SENSACIONS SEGUIEN SENT BONISSIMES, AIXI QUE VAIG DECIDIR FER LA SEGONA VOLTA A TOPE. DE BAIXADA VAIG SEGUIR ADELANTANT A PARTICIPANTS I DE PUJADA TAMBE. NOMES EM VAN ADELANTAR 5 PARTICIPANTS!!!!
A FALTA D'UNS 10KM PER ARRIBAR A BERGA HI HAVIA UN TRAM DE BAIXADA I ALLI VAIG APROFITAR PER RELAXAR EL MAXIM LES CAMES PER PODER CORRER RAPID EN LA MITJA MARATO FINAL. TEMPS--2H 44:01 PARCIAL 89


CARRERA: UNA TRANSICIO RAPIDA EM VA PERMETRE SEGUIR ADELANTANT A TRIATLETES.
EL PRIMER KILOMETRE EM VAIG CREUAR AMB EL JORDI QUE VA FER UNA NATACIO ESPECTACULAR I NOMES LI VAIG PODER REMUNTAR 2MIN EN EL TRAM DE BICI, ES A DIR, QUE ANAVA MOLT BE.
LES FORCES I SENSACIONS UN COP CORREN EREN POSITIVES AIXI QUE LA PRIMERA VOLTA LA VAIG FER MOLT RAPID PER TAL DE MILLORAR EL TEMPS DE L'ANY ANTERIOR (5H 10:00).
LA SEGONA VOLTA EM VA COSTAR UNA MICA, IGUAL QUE EN L'IRONCAT, A MEITAT DE LA PROVA DEL TRAM DE CARRERA EM VA DONAR UNA BAIXADA DE FORÇA O ENERGIA QUE POSTERIORMENT VA DESAPAREIXER (NO SE A QUE VA SER DEGUT).
A LA TERCERA VOLTA I AMB ELS ANIMS DE LA GEMMA I EL NIL JA VAIG VEURE QUE SORTIA UN RESULTAT MOLT MES BO QUE EL DE L'ANY 2012 AIXI QUE EN LA RECTE D'ARRIBADA VAIG PARAR AGAFAR AL NIL PER TAL D'ENTRAR AMB ELL. TEMPS--1H 26:21 PARCIAL 31.

EL RESULTAT FINAL VA SER MOLT BO VAIG ARRIBAR EN LA POSICION NUMERO 56 AMB UN TEMPS DE 4H 42:40 REBAIXANT 28MIN DE L'ANY ANTERIOR. EL QUE NO EM VA AGRADAR TAL COM HE COMENTAT ABANS ES LA BAIXADA DE FORÇA QUE VAIG PATIR ENTRE EL KM7 I KM 15 APROXIMADAMENT. ES UNA COSA QUE HAURE DE BUSCAR LA RESPOSTA O LA EXPLICACIO, JA QUE EN DISTANCIA IRONMAN TAMBE ENTRE ELS KM 25 I 35 TAMBE EM PASA. TAMBE FELICITAR AL JORDI QUE EN EL SEU SEGON 1/2 IM JA TE ELS ULLS POSATS EN UN IM SENCER. A TOPE!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario