lunes, 13 de diciembre de 2010

MITJA MARATO VILAFRANCA

LA CURSA DEL DIUMENGE ES RESUMIRIA EN UNA GRAN I BONA SORPRESA!!
LA VERITAT QUE NO ESPERABA UN RESULTAT AIXI. DURANT LES SETMANES ANTERIORS LES SENSACIONS ENTRENAN ERAN PESIMES, NO CONSEGUIA FER 10KM SENSE HAVER DE PARAR A CAMINAR I AIXI UN DIA I UN ALTRE. INCLUS AMB ALGUNA QUE ALTRE PREOCUPACIO PER SI ESTABA BAIX D'ALGUNA COSA AMB INTENT D'ANALISI DE SANG...PERO UN ALTRE DIA AIXO...JEJEJE.
EL DIUMENGE JA NOMES AIXECAR-ME LES SENSACIONS EREN IGUAL DE DOLENTES, GENS FI DE L'ESTOMAC.

UN COP A VILAFRANCA, FAIG UN BREU ESCALFAMENT PER MIRAR D'ANIMAR-ME, INCLUS VAIG DECIDIR CORRE SENSE RELLOTGE PER NO SABER ELS PARCIALS DELS KILOMETRES, PERO NI EN L'ESCALFAMENT EM VAIG TROBAR BE, ES MES, ELS NERVIS EREN ENORMES (FEIA CURSES QUE NO EM NOTAVA AQUESTA SENSACIO)

A LES 10 EN PUNT ES VA DONAR LA SORTIDA, AQUEST COP RES DE POSAR-SE A PRIMERES FILES.

VAIG COMENÇAR SUAU, INTENTANT RELAXAR-ME I QUE VAGIN PASSANT ELS KILOMETRES.
QUAN VAIG ARRIBAR AL 7KM JA COMENÇO TROBAR LES SENSACION BONES QUE FEIA DUES-TRES SETMANES QUE NO TENIA, AIXO VA ANIMAR I MOLT, SABENT QUE NOMES QUEDABEN 5KM PER DONAR LA VOLTA I AGAFAR LA BAIXADA.
perfil de la mitja

EN EL KILOMETRE 10 VAIG PREGUNTAR A UN CORREDOR QUE JA PORTAVA MOLTA ESTONA DARRERA MEU EN QUAN HO HAVIEM FET, PER SORPRESA MEVA 41:32!!!(PUJADA).

UN COP A GUARDIOLA JA A MES DE LA MEITAT DE LA MITJA I DE BAIXADA VAIG ANAR A MORT!!! SABIA QUE DEL KM17 AL KM19 TORNABA LA PUJADA JUST ABANS D'ENTRAR DE NOU A VILAFRANCA PERO ME LA VAIG JUGAR....I VA SORTIR BE!!!


FINALMENT 1H 26:31 QUEDAN EL 80 DE 807 CORREDORS.

L'ANY 2008 VAIG FER 1H 26:21 QUEDAN EL 61

LA DIFERENCIA D'AQUEST ANY AMB EL 2008 ES QUE LA BAIXADA HE FET 1MIN MENYS, ES A DIR LA SEGONA PART MES RAPIDA QUE EN EL 2008.


PROXIMA CURSA LA SANT SILVESTRE ACOMPANYAN A LA GEMMA, I DESPRES MITJA MARATO DE SITGES.

No hay comentarios:

Publicar un comentario