miércoles, 18 de mayo de 2011

MITJA MARATO FORMENTERA (50ª MITJA MARATO)

LA SORPRESA QUE TENIA PREPARADA A LA GEMMA ERA UN VIATGE DE QUATRE DIES A FORMENTERA. APROFITANT EL VIATGE A L'ILLA, EL DIUMENGE TENIA LA MEVA 50ª MITJA MARATO EN NOU ANYS.VACANCES:

DIJOUS A PRIMERA HORA DEL MATI SORTIA EL VOL AMB DESTINACIO IBIZA. UN COP ALLA RAPIDAMENT, I AMB GANES D'ARRIBAR JA A FORMENTERA, TAXI, FERRY I CAP A UNA ILLA ON CAP DELS DOS HAVIEM ESTAT.

UN COP AL PORT DE FORMENTERA AUTOBUS I CAP A L'APARTAMENT.
NOMES DEIXAR LES MALETES EL PRIMER QUE VOLIEM VEURE EREN AQUELLES PLATGES AMB AQUELLES AIGUES BLAU TURQUESA QUE EN TANTES POSTALS HAVIEM VIST, I AIXI VA SER!!!!

FORMENTERA ES ESPECTACULAR, UNES PLATGES AUTENTICAMENT PARADISSIAQUES, POSTES DE SOL DE POSTAL, TEMPERATURA SUPER AGRADABLE I MOLTA MOLTA TRANQUILITAT. LA VERITAT QUE VEM QUEDAR MOLT CONTENTS DELS QUATRE DIES QUE VEM PASSAR-HI.

LA CURSA:

FORMENTERA A PART DE SER UN PARADIS DE PAISATGES, TAMBE ES IDEAL PER A LA GENT QUE LI AGARADA SORTIR A CAMINAR O A CORRER.

DURANT ELS QUATRE DIES VAIG APROFITAR PER FER ALGUNS ENTRENAMENTS PER TOTA AQUELLA ZONA, REALMENT INCREIBLE!
DIVENDRES 10KM, DISABTE 5KM I DIUMENGE LA MITJA MARATO.

EL DIA DE LA CURSA CAMBI TOTAL DE TEMPS!!ELS TRES DIES ANTERIORS VEM ESTAR A UNS 26-27º PERO EL DIA DE LA CURSA UN FRED, UN AIRE, UNA PLUJA...QUE FEIA QUE NO VINGUES GENTS DE GUST CORRER.

EL CIRCUIT ERA DE PUNTA A PUNTA DE L'ILLA, DESDE EL PILAR DE LA MOLA FINS A LA SAVINA, AMB UN RECORREGUT PROU DISTRET, TAL I COM M'AGRADA A MI, RECTES INFINITES I CIRCUIT PLA.

UN COP DONAT EL TRET DE SORTIDA VAIG INTENTAR BUSCAR ALGUN GRUP ABANS D'ARRIBAR A LA PART BAIXA DE L'ILLA, JA QUE ALLA SABIA QUE FARIA UN AIRE EN CONTRA BASTANT FORT.

ELS PRIMERS 7KM SON DE TENDENCIA A BAIXAR, EL QUE PERMET ANAR PROU RELAXAT CORRENS. AL KM3 JA ESTIC FICAT DINTRE D'UN GRUP, EL GRUP DE LA PRIMERA NOIA I AMB 4 INTEGRANS DE L 'EQUIP "HOTEL PACHA D'IBIZA" (PER CERT, TOTS ELLS EXTRANGERS). UN COP A LA PART BAIXA DEL CIRCUIT COMENÇA A PLOURE I COM HE COMENTAT ABANS, AMB UN AIRE MOLT FORT.

ELS PRIMERS 10KM VAN PASSAR BASTANT RAPIDS (MASSA PER EL POC KILOMETRATGE ACUMULAT QUE PORTABA PER FER UNA MITJA MARATO).

AL KM14 VAIG QUEDAR-ME DEL GRUP I VAIG AGAFAR TOT L'AIRE EN CONTRA QUE BUFABA I ALLI VAIG PERDRE MOLT DE TEMPS. EL RESULTAT FINAL VA SER MOLT SATISFACTORI, TANT PER LES VACANCES AMB LA GEMMA COM PER LA CURSA.
ELS NUMEROS:

5KM---¿?

10KM---38:40

15KM---58:41 (20:01)

20KM---1H 19:52 (21:11)

21KM---1H 24:29 (4:36)


POSICIO 41 DE 726 PERSONES

MITJANA DE PULSACIONS---177

MAXIMA DE PULSACIONS---228 (CREC QUE NO ES CORRECTE)

KAL/H MITJA---1080

KAL/H MAXIMA---1480

KAL CONSUMIDES---1402

BAMBES---NIKE MARATHONER

No hay comentarios:

Publicar un comentario