miércoles, 14 de marzo de 2012

DUATLO CASTELLFOLLIT DE LA ROCA 5km run 20km bike 2km run

EL PASSAT DIUMENGE VAIG DISPUTAR PER PRIMERA VEGADA LA DUATLO DE CASTELLFOLLIT, DESPRES DE QUE EL JORDI EM LIES PER APUNTAR-ME EM VAIG DECIDIR A PARTICIPAR PER VEURE COM ERA AQUESTA PROVA.
JUNTAMENT AMB ELL VEM ARRIBAR PROU AVIAT DESPRES DE RECORRER UN LLARG CAMI EN COTXE, QUE LLUNY ESTA!!!
A LES 10 DEL MATI ES VA DONAR EL TRET DE SORTIDA. EL PRIMER TRAM DE CARRERA VA SER DUR, JA QUE ERA PUJAR 2,5KM I BAIXAR FINS COMPLETAR ELS 5KM DEL PRIMER TRAM.
UN COP FINALITZADA LA PRIMERA PART VAIG AGAFAR LA BICI.
ELS PRIMERS 5KM EREN AMB TENDENCIA A BAIXAR, I NO FENT GAIRE CAS ALS CONSELLS QUE AVANTS DE COMENÇAR EM VA DONAR EL JORDI QUE DEIEN: NO TIRIS DE CAP GRUP I GUARDA FORCES PER LES PUJADES!!PERO AMB L'EMOCIO VAIG ACABAR TIRANT DE GRUP.
UNS KILOMETRES MES TARD VAIG RECORDAR LES SABIES PARAULES DEL JORDI PERQUE LA CARRETERA VA COMENÇAR A PUJAR I TOTS ELS PARTICIPANTS QUE ANAVEN AL GRUP EM VAN ADELANTAR PER TOTES BANDES...PUUUFFFF JO "FOS"!!!!
UN COP DE BAIXADA VAIG INTENTAR AMB L'AJUD D'UN ALTRE DUATLETA TORNAR A ENGANXAR-ME AL GRUP PERO NO VA SER POSSIBLE.
ARRIBANT A BOXES PER DEIXAR LA BICI EM VAIG DESCORDAR UNA BOTA PER TAL DE BAIXAR DESCALÇ, PERO LA JUGADA NO VA SORTIR BE JA QUE LA BOTA ES VA DESENGANXAR DEL PEDAL DE LA BICI I PREOCUPAT PER RECUPERAR-LA NO VAIG PODER TREURE L'ALTRA, AIXI QUE LA SEGONA TRANSICIO VA SER PESIMA!!
DESPRES DE SUPERAR COM VAIG PODER LA T2 I UN COP FICAT EN ELS 2KM FINALS VAIG SORTIR AMB GANES DE MILLORAR UNA MICA EL TEMPS, TAMPOC VA SER POSSIBLE FER GAIRE COSA JA QUE NOMES VAIG PODER RECUPERAR 5PLACES.
EN RESUM, A AQUESTA DUATLO S'HA D'ANAR MOLT BEN PREPARAT AMB LA BICI JA QUE LES RAMPES QUE HI HAN SON PROU IMPORTANTS I ES POT PERDRE MOLT DE TEMPS.
ELS NUMEROS:
5KM RUN---17:41 PARCIAL 74 (millor parcial 15:08 Jordi Garcia)
20KM BIKE---40:42 PARCIAL 128 (millor parcial 33:52 Aleix Fabregas)
2KM RUN---8:39 PARCIAL 111 (millor parcial Cesc Godoy 6:54)
TEMPS FINAL---1H 06:52 POSICIO 109 DE 310 (guanyador cesc godoy 56:15)

No hay comentarios:

Publicar un comentario