martes, 20 de marzo de 2012

DUATLO SANT JOAN DE LES ABADESSES (10kmrun 40kmbike 5kmrun)

FA TEMPS QUE TENIA GANES DE FER UNA DUATLO DISTANCIA OLIMPICA, AIXI QUE VAIG DECIDIR APUNTAR-ME AQUESTA PROVA.

ACOMPANYAT PEL MEU PARE VEM ARRIBAR PROU AVIAT COM PER ANAR AMB TRANQUILITAT A DEIXAR LA BICI AL BOX I FER UN BON ESCALFAMENT AMB ELS SEUS CORRESPONENS ESTIRAMENTS.

A LES 10H DEL MATI ES VA DONAR LA SORTIDA, LES SENSACIONS EREN BONES I LA MEVA TACTICA ERA RESERVAR-ME A L'HORA DE CORRER PERQUE DESPRES EL CIRCUIT DE BICI ERA MOLT EXIGENT.

EL PRIMER TRAM DE CORRER EREN 10 KILOMETRES I ELS VAIG FER TRANQUIL I BASTANT COMODE DE RITME, EL CIRCUIT ERA DURISSIM AMB UNS DESNIVELLS PROU PRONUNCIATS.

EN EL KM5 VAIG VEURE QUE NO PORTAVA GAIRES DUATLETES PER DEVANT AIXI QUE EQUIVOCADAMENT VAIG DECIDIR JUGARMELA I TIRAR A TOPE PER INTENTAR AGAFAR UN BON GRUP EN EL TRAM DE BICI, A LA T1 POSICIO NUMERO 16.

JA PEDALEJANT NO VAIG ACONSEGUIR AGAFAR CAP GRUP AIXI QUE TOTS ELS KILOMETRES QUE VAN DE SANT JOAN DE LES ABADESSES FINS A RIPOLL ELS VAIG FER TOT SOL I AMB AIRE EN CONTRA, PERO JUST ABANTS DE COMENÇAR LA PUJADA EM VA PASSAR UN GRUP MOLT GRAN AL QUAL EM VAIG PODER AGAFAR UNS KILOMETRES.

UN COP EN PLENA PUJADA VAIG NOTAR MOLT MAL ESTAR I MOLT MALES SENSACIONS, AIXI QUE TOCABA PATIR EN UN CIRCUIT DURISSIM DE 40KM.

LA VERITAT ES QUE HI HA POC A EXPLICAR EN AQUEST SEGMENT CICLISTA, NOMES QUE PATIR, PATIR I PATIR...ARRIBANT A SANT JOAN I EN L'ULTIM DESCENS VAIG RECUPERAR PER INTENTAR SORTIR A CORRER RAPID E INTENTAR REMUNTAR ALGUNES DE LES POSICIONS PERDUDES (QUE VAN SER MOLTES)

FICATS JA EN L'ULTIM TRAM, NOMES EM QUEDAVA UNA COSA, DEIXAR LA BICI I CORRE A TOPE ELS ULTIMS 5KM. LA VERITAT ES QUE AL HABER DESCANSAT ELS ULTIMS KILOMETRES DE BICI EM VA AJUDAR A FER UN GRAN PARCIAL (EL 26) I RECUPERAR POSICIONS PERDUDES ANTERIORMENT.


ELS NUMEROS:


10KM---37:01 PARCIAL 16 (millor parcial antoni carulla 33:33)


40KM---1h 31:02 PARCIAL 73 (millor parcial aleix fabregas 1h 10:02)


5KM---20:25 PARCIAL 26 (millor parcial jose luis cano 17:24)


POSICIO FINAL 45 DE 120 TEMPS:2H 28:28.

No hay comentarios:

Publicar un comentario