viernes, 19 de abril de 2013

MITJA MARATO CALELLA

EN PLENA PREPARACIO PER L'IRONCAT VAIG DECIDIR FER UN TEST DE CARRERA PER TAL DE PROVAR EL GENOLL ESQUERRE QUE TANT MAL M'HA FET AQUESTES ULTIMES SETMANES.
FA UN MES I MIG EM VAIG APUNTAR PENSANT QUE PODRIA ATACAR EL SUB 1H20 APROFITANT QUE EL CIRCUIT ES TOT PLA. PERO DESPRES DE PATIR LA LESSIO I PRIVAR-ME D'ENTRENAR A TOPE DURANT TRES SETMANES, L'OBJECTIU ERA QUE NO EM FES CAP MAL I DISFRUTAR EN LA MIDA DEL POSIBLE D'AQUESTA CURSA QUE TAN M'AGRADA (JA QUE EM CONEC EL CIRCUIT MOLT BE).
DIUMENGE BEN D'HORA JA ESTAVA EN PEU PER TAL D'ACTIVAR LES CAMES I FER UN BON ESMORZAR PER AGAFAR FORCES QUE SEGUR QUE EM FARIEN FALTA PELS ULTIMS KILOMETRES.
UN COP A CALELLA VAIG MIRAR EL CIRCUIT I VAIG PODER COMPROVAR QUE ERA DONAR DUES VOLTES, AIXI QUE SI EN ELS PRIMERS 5KM EL GENOLL EM MOLESTAVA TENIA L'OPORTUNITAT DE PLEGAR I NO FORÇAR.
JA A LA CURSA ELS PRIMERS KILOMETRES VAN PASSAR BE, ANAVA COMODE, ENCARA QUE AMB LES CAMES UNA MICA CARREGADES DEL DIA ANTERIOR QUE VAIG FER UN  ENTRENAMENT DE 100 KM EN BICI ACOMPANYAT DEL JORDI CANTO.
DIRECCIO A SANTA SUSANNA EL RITME ERA BO, COMODE, PERO SENSE SABER QUE
L'AIRE BUFAVA A FAVOR.


SOBRE EL KM7 EM VAIG TROBAR AMB UN CORREDOR QUE TAMBE ANAVA MES O MENYS AL MATEIX RITME QUE JO, AIXI QUE VEM DECIDIR ANAR JUNTS, ES TONTERIA ANAR DONANT "ESTREBADES" SI JUNTS IGUAL ANEM MES RAPIDS...
UN COP ARRIBATS A SANTA SUSANNA COMENCEM A RECUPERAR POSICIONS RAPIDAMENT, JA QUE VEM AGAFAR UN RITME BASTANT BO, EN EL MEU CAS SUPER CONTENT I EUFORIC DE VEURE QUE EL GENOLL EM VA RESPONDRE MOLT BE I QUE INCLUS PODRIA FER UNA MARCA INTERESSANT.
TORNANT A DIRECCIO  CALELLA I PER EL PASSEIG MARITIM ENS VEM TROBAR L'AIRE QUE TAN ENS HAVIA AJUDAT A L' ANADA, PERO ARA EN CONTRA.
AMB EL COMPANY DE VIATGE QUE HAVIA TROBAT A L'ANADA ENS ANAVEM RELLEVANT PER INTENTAR TAPAR L'AIRE UN DE L'ALTRE I AIXI FINS EL KM17 ON VAIG "PETAR"
RETROCEDINT AL KM 10 VAIG VEURE QUE ANAVA BE, AIXI QUE VAIG DECIDIR "JUGAR-MELA" PERO EN EL KM17 LA BENZINA ES VA ACABAR SEGURAMENT PER LA FALTA DE KILOMETRES DE LES ULTIMES SETMANES.
UN COP A CALELLA I ENCARANT L'ULTIM KILOMETRE L'ESGOTAMENT ERA TERRIBLE!! TOT ERA CORRE A BASE DE FORÇA, SENSE ESTIL, I SENSE RELAXACIO.
A LINEA DE META VAIG APRETAR EL MAXIM POSSIBLE PER TAL D'ANAR-ME CAP A CASA SABENT QUE HO HAVIA DONAT TOT.
AMB EL RESULTAT VAIG QUEDAR MOLT CONTENT TOT I QUE EL SUB 1H20 ES POSSIBLE QUE HAGI D'ESPERAR FINS L'ANY QUE VE.
ELS NUMEROS:

KM5---19:43
KM10---39:21 (19:37)
KM15---59:18(19:57)
KM20---1H 19:53 (20:35)
KM21---1H 24:28 (4:34)

POSICIO---64 DE 1.239
KM10 POSICIO---77
KM15 POSICIO---64

No hay comentarios:

Publicar un comentario