jueves, 20 de mayo de 2010

NOVA MOTIVACIO

AQUEST ANY TENIA 3 OBJECTIUS, UN FER BONA MARCA EN MITJES MARATONS, AQUEST ESTA FET, JA QUE A GAVA VAIG ACABAR FENT 1H 21:10.
EL SEGON ERA MILLORAR EL RESULTAT DE L'ANY PASSAT AL 1/2 IM, TAMBE ACONSEGUI.
EL TERCER ES EN EL MES D'OCTUBRE, QUE ES ACABAR EL MEU PRIMER IM. COM DESDE MAIG FINS L'OCTUBRE HI HAN MOLTS MESOS, HE BUSCAT UN ALTRE PROVA DE LLARGA DISTANCIA QUE ES EL DOBLE OLIMPIC DE BALAGUER DEL PROPER 19 DE JUNY. AIXO SERVIRA PER AGAFAR MES EXPERIENCIA EN AQUESTES PROVES I COM NO, UN BON ENTRENAMENT. LES DISTANCIES SON MOLT SEMBLANTS A UN 1/2 IM PERO ALGO INFERIORS, JA QUE CONSTA DE 1,9KM DE NATACIO, 80KM DE CICLISME I 20KM DE CARRERA. SEGONS DIUEN HI POSSA EN EL RECORREGUT INICIALMENT EL TRAM DE BICI ES BASTANT DUR JA QUE HEM DE PUJAR DOS PORTS.


AQUI ESTA EL PERFIL INICIAL:

LA NOTICIA CURIOSA DEL CAP DE SETMANA LA VA PROTAGONITÇAR EL TRIATLETA TIM DON, QUE VA FER LA MILLOR MARCA MAI REALITÇADA PER UN TRIATLETA EN UN 10.000.

TIM VA CORRER LA GREAT MANCHESTER, FENT UN ESPECTACULAR REGISTRE DE 28:56, TREIEN EL RECORD A ALISTAIR BROWNLEE QUE TENIA 29:35.TIM VA QUEDAR 7ª A NOMES 54 SEGONS DEL MISMISSIM HAILE GEBRESSELASIE I A 27 SEGONS DE SERGEI LEBID (8 VEGADES CAMPIO D'EUROPA DE CROSS).EN FI! UNA VERDADERA MAQUINA JA QUE NO ES ATLETA SINO TRIATLETA, I NO PREPARA AL 100% LA CURSA A PEU.

No hay comentarios:

Publicar un comentario