jueves, 3 de marzo de 2011

MARATOLA MARATO, LA PROVA MES TEMUDA PER MOLTA GENT, LA PROVA MES HISTORICA DE L'ATLETISME, UNA DE LES PROVES MES DURES.

AIXI ES LA MARATO, 42KM DE PATIMENT I ESFORÇ, DIES I DIES D'ENTRNAMENT, SETMANES I SETMANES, INCLUS MESOS I MESOS PER ACONSEGUIR EL REPTE D'ACONSEGUIR ARRIBAR A LA LINEA DE META. UNA CURSA QUE ACABAR JA ES UN EXIT. UNA PROVA MOLT DIFICIL DE SUPERAR, LA QUANTITAT D'HORES CORRENS QUE PASES TOTES LES SEMANES I MESOS ANTERIORS PER "NOMES" CORRE 2H 3H O 4H, LA SEGURETAT QUE TENS ELS MES ABANS I ELS DUBTES QUE AGAFEN A FALTA DE POCS DIES PER LA MARATO, ELS ANIMS QUE TENS QUAN T'AIXEQUES DEL LLIT I LA "POR" QUE ENTRA A LA LINEA DE SORTIDA, EL QUE ES DISFRUTA LA PRIMERA MITJA I EL QUE ES PATEIX A LA SEGONA, LA "ZANCADA" LLARGA I COMODE QUE FAS ELS PRIMERS KILOMETRES I LA "ZANCADA" CURTA I LENTA QUE FAS ALS ULTIMS, ELS POCS DOLORS DE CAMES LA SEMANA ABANS I ELS MOLTS DE LA SEMANA POSTERIOR, SI SI.. AIXO ES LA MARATO PER MI UNA DE LES PROVES ON MES ET SENTS ATLETA I ON MES ET SENTS REALITZAT PER TOTS ELS ENTRENAMENTS.

D'AQUI A DOS DIES ESTARE A LA LINEA DE SORTIDA, NO EN PLENITUD DE FACULTATS (FALTA D'ENTRENAMENT) PERO INTENTARE DONAR-HO TOT.

LA DIFERENCIA DE KILOMETRATGE ENTRE LA MARATO DE NEW YORK 2009 (3H 00:26) I LA D'AQUEST ANY A ESTAT...(ENTRENAMENTS ULTIMS TRES MESOS)

MARATO NY 2009

1ªMES (AGOST)--->324KM

2ªMES(SEPTEMBRE)--->266KM

3ªMES(OCTUBRE)--->260KM

MARATO BCNA 2011

1ªMES(DESEMBRE)--->178KM

2ªMES(GENER)--->189KM

3ªMES(FEBRER)--->210KM

-AIXI QUE ARRIBO AMB 273KM MENYS QUE FA DOS ANYS. A PATIR MOLT!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario