lunes, 26 de abril de 2010

CICLISME ES DIU "ALEX"

AQUEST DIUMENGE S'HA DISPUTAT LA LIEJA-BASTOGNE-LIEJA, UNA CLASSICA DE 258KM AMB UNES RAMPES QUE SON TRENCACAMES... EL PRIMER CLASSIFICAT VA SER ALEXANDER VINOUKUROV I EN SEGON LLOC ALEXANDER KOLOVNEV, TOTS DOS DE L' ESCOLA DELS PAISOS DE L' EST, ES A DIR, A MORT I NO ESPERO A NINGU!!!!
SEGONS DIUEN EN AQUETS PAISOS DESDE PETITS ALS CICLISTES, ELS HI ENSENYAN A BUSCAR-SE LA VIDA ELLS SOLETS A LES CURSES, INCLUS AMB TANTES GANES QUE DEIXEN D' OBEIR ORDRES D'EQUIP...SON AIXI!!! jejeje
GRANS CORREDORS HAN SORTIT D'ALLA, COM PER EXEMPLE: VLADIMIR GUSTOV, TADEJ VALJAVEC, VASILI KIRYENKA ( la locomotora ), MICHAIL IGNATIEV, SERGUEI IVANOV, VLADIMIR KARPETS O DENIS MENCHOV ENTRE ALTRES.
EN AQUESTA EDICIO VA QUEDAR DEMOSTRADA LA FORMA ESPECTACULAR QUE TENEN DE CORRER...QUIEN PUEDA QUE ME SIGA!!!
VINOUKUROV JA VA GUANYAR L'ANY 2005 PERO EN AQUESTA EDICIO FEIA NOMES 48H QUE HABIA GUANYAT EL GIRO DEL TRETINO....ESPECTACULAR!!!!
TAMBE VA QUEDAR DEMOSTRAT QUE ELS SEGONS PODEN SER ELS PRIMERS, JA QUE TANT VINOUKUROV COM KOLOVNEV NO EREN ELS TEORICS JEFES DE FILA, JA QUE EREN CONTADOR PER ASTANA I JOAQUIM RODRIGUEZ PER EL KATUSHA. EL PODI EL VA COMPLETAR ALEJANDRO VALVERDE AL SPRINT CONTRA PHILLIP GILBERT I CADEL EVANS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario