lunes, 12 de abril de 2010

NOTICIES CAP DE SETMANA

-"ESPARTACUS"(FABIAN CANCELLARA) GUANYA L' IMPRESSIONANT CLASSICA PARIS-ROUBAIX MES CONEGUDA COM L'INFERN DEL NORT.
CANCELLARA VA ATACAR A FALTA DE 44KM PER LA META I NI BOONEN, POZZATO, FLECHA, HUSHOVD VAN PODER FER RES DEVANT LA "CONTRA RELLOTGE" DEL SUIS.
VA GUANYAR LA SEMANA PASADA EL TOUR DE FLANDES I SEMBLA QUE EL SEU 1,86 I ELS SEUS 80K LI DONEN UNA POTENCIA ENORME EN AQUESTES CLASSIQUES PER PODER DEIXAR ENRRERE A TOTS ELS RIVALS.
LA PARIS-ROUBAIX ES CARACTERITÇA PER ELS SEUS 27 TRAMS DE PAVES EN ELS SEUS 257KM DE RECORREGUT.
-AQUEST CAP DE SETMANA S'HA DISPUTAT LA MARTHON DE ROTTERDAM I COM NO PODIA SER D'ALTRE MANERA ESPECTACLE KENIA I ESPECTACLE DE MARQUES, JA QUE SET ATLETES VAN BAIXAR DE LES 2H 10MIN.

PATRICK MAKAU----->2H 04:48

GEOFFREY MUTAI--->2H 04:55

VINCENT KIPRUTO--->2H 05:13

FEYISA LELISA------->2H 05:23

BERNARD KYPIEGO--->2H 07:01
-MARIO MOLA UN DELS FERMS CANDIDATS JUNTAMENT AMB JAVIER GOMEZ NOYA, IVAN RAÑA, CESC GODOY, MIGUEL ANGEL FIDALGO PER ANAR A LONDRES 2012, VA GUANYAR UNA DE LES PROVES DE LA COPA D'EUROPA DE TRIATLO A QUARTEIRA.VA CONSEGUIR LA SEVA VICTORIA GRACIES A UN TRAM DE BICI MOLT BO I COM NO...LA CURSA A PEU QUE ES EL SEU MILLOR SECTOR.


PER LA MEVA PART AVUI BON ENTRENAMENT DE MUNTANYA DE 12KM PEL PARC DE LA VERGE MONTSERRAT JUNTANT-LO AMB EL PARC GUELL, PARC QUE L'ANY QUE BE CREC QUE FARE MOLTS KILOMETRES PER ALLI, jejejej...

TREBALLANT MOLT DE QUADRICEPS Y SUAU A LES BAIXADES PER NO TENIR MOLTES AGULLETES DEMA....AIXO ESPERO!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario